Om mig


Velkommen til min
hjemmeside, hvor du kan se hvad jeg laver af kreative ting og holde dig opdateret. Du kan skrive dig op til mine filtekurser, samtidig kan du også købe nogle af mine produkter.

Jeg brænder for det, jeg laver, og der er mange timers arbejde bag hvert enkelt af mine produkter, og der er aldrig 2 ting, som er ens. Jeg har en stor kærlighed til får og deres vidunderlige uld, som også er et at mine foretrukne arbejdsmateriale.

De mange skønne år, hvor jeg har filtet, har tilsammen givet mig rigtig stor forståelse og indsigt i de materialer, som jeg arbejder med. Kontrasterne mellem de mange animalske fibre giver en anderledes levende og spændende overflade, som jeg elsker.
Det er glæden ved at skabe smukke unikke brugbare ting, der er drivkraften bag mine mange værker.

Jeg inspireres mest af naturens larmende stilhed i det Nordjyske, hvor jeg bor. Men også lyset og Vesterhavets mange skiftende farver. Alt dette er med til at give mine produkterne mit personlige præg og udtryk